DÜZCE / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Buzullar Erimeden Önce (Before The Glaciers Melt) Proje Tanıtım Videomuz

Proje kurucusu olan öğretmenimiz Selma TEMİZ tarafından yürütülen projemiz, beş farklı ülkeden öğretmenlerin katılımıyla yürütülmektedir. Projemizin amaçları; sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında buzullar erimeden önce yapılması gerekenlerle ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaktır. Projemizle öğrencilerimize öncelikle doğayı sevmenin ve korumanın Dünya'mızın geleceği açışınsan çok önemli olduğunu hissettiriyoruz. Projemizde öğrencilerimiz için; doğanın ve suyun korunması konusunda bilinçlenmelerini, geri dönüşümün önemini kavramalarını ve eğitimlerinde Web 2.0 araçlarının kullanımını hedefliyoruz. Projemiz boyunca tüm çocuklar aktif bir şekilde rol alacaklar. Akran destekli öğrenme ile iş birliğine dayalı ortak ürünler oluşturacaklar. Bu esnada da kaliteli zaman geçirecekler.

Yayın: 11.03.2023 - Güncelleme: 11.03.2023 18:59 - Görüntülenme: 136