KARNE TÖRENİ

2021_2022 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönemi 17 Haziran Cuma günü itibari ile tamamlanmıştır. Okulum2021_2022 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönemi 17 Haziran Cuma günü itibari ile tamamlanmıştır. Okulumuzda düzenlenen karne dağıtım töreninde temsili olarak Özel eğitim sınıfı, anasiniflari ve 1.siniflarda okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz tarafından karne dağıtımı yapılmıştir. 4. Sınıflarda 1., 2., ve 3. Olan öğrencilerimiz çeşitli ödüller ile ödüllendirilmiştir. Cumhuriyet İlkokulu okul idaresi olarak, okulumuz öğrenci velilerine,çok değerli öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize sağlıklı,huzurlu güzel bir tatil geçirmeleri dileğiyle.uzda düzenlenen karne dağıtım töreninde temsili olarak Özel eğitim sınıfı, anasiniflari ve 1.siniflarda okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz tarafından karne dağıtımı yapılmıştir. 4. Sınıflarda 1., 2., ve 3. Olan öğrencilerimiz çeşitli ödüller ile ödüllendirilmiştir. Cumhuriyet İlkokulu okul idaresi olarak, okulumuz öğrenci velilerine,çok değerli öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize sağlıklı,huzurlu güzel bir tatil geçirmeleri dileğiyle...

Yayın: 21.06.2022 - Güncelleme: 22.06.2022 00:16 - Görüntülenme: 163