Ahmet ÖZDEMİR - Okul Müdürü

1966 Karaman ili Ermenek İlçesinde doğmuşum.Ermenek Cumhuriyet ilkokulu,Ortaokulu ve Liseyi Ermenek Lisesi’nde okudum.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Yüksek Okulu´nu 1986 yılında bitirdim.

Bilgi İlköğretim Okulu,Hikmet Akın İlköğretim Okullarında kurucu müdürlük ve müdürlük yaptım.

Mustafa Kemal Ortaokulu Bilgi İlköğretim Okulu ve Yenimahalle İlköğretim Okulu’nda Müdürlük görevlerini ifa ettim.04/12/2014 tarihinde Beyciler İlkokulu ve Ortaokulu´nda müdürlük yaptıktan sonra 31/07/2023 tarihinde Düzce Cumhuriyet İlkokulu´na müdür olarak görevlendirildim.