T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Telefon
0380 411 40 27
Belgegeçer
0
WEB
https://duzcecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Çamlıevler Mahallesi 3. Bölge 20.Sok. No1 Bahçeşehir/DÜZCE
Vizyon
Dış ve iç görünüşü ile ilgili iyi bir ortamda; eğitim-öğretim materyallerinin, genel donanımın tam olduğu, çalışan personelin katılımcı, paylaşımcı, hoşgörülü, ekip ruhu içinde istekli ve gayretli, öğrencilerin öğrenme zevk ve arzusu içinde olduğu, velilerin de çocuklarını okulumuza gönderirken eğitim ve öğretimden beklentilerinin gerçekleşmesi endişesi duymadığı, doğru işlerin doğru zamanda yapıldığı, sürekli değişen, gelişen ve yenilikleri izleyen bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin hedeflediği gibi öğrencilerimizin: İyi bir insan, İyi bir yurttaş, İyi bir meslek sahibi olmaları için temel eğitim basamağında en iyi biçimde geleceğe hazırlanmaları için varız.
Başarılar
2011 Griden Gökkuşağına Projesi 4 Kategoride İl Birinciliği 2011 Mavi Gök-Yeşil Yaprak Projesi Ödülü TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ YILIN KALİTELİ OKULU İL 2. Beyaz Bayrak Projesi (İlimizde Beyaz Bayrak alan ilk okul) Geleceğe Enerji Kalsın 2005 Selim ŞAHİN Tübitak Olimpiyatları Batı Karadeniz Bölgesi Bilgisayar Dalı 3. (Orta öğretim öğrencileri arasında derece elde eden tek ilköğretim okulu öğrencisi) En Çevreci Okul 2006 Ulusal Uzay Kampı Programı Dünya Çocukları Katılım Programı
Öğretmen :35
Öğrenci :595
Derslik :28
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2836
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Saatler
08:50 / 14:30
Isınma
Kalorifer(Doğal Gaz)
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İl merkezinden Bahçeşehir (Kalıcı Konutlar) Yerleşkesine gelen tüm belediye otobüslerinin güzergahı okulumuzun civarından geçmektedir.
Servis Bilgisi
Esençam ve Gürcü Asar Taşımalı gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Çamlıevler Mahallesi 20.sokak No:1 3. Bölge Bahçeşehir -- Kalıcı Konutlar/Düzce
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 7 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
e tvinning başvuruları
Yazdır